Nakashima Mika–Yuki No Hana Twitter Update by Nicole after perform @ KBS MuBank Special Christmas

Untitled21

The song that I really liked for today Yuki No Hana–Nakashima Mika ^^ The mood is really (great)

Translated by _karatweets

Ini vid lagunya, trans Eng dan romaji Jepangnya 😀

underthestarofnorth @ YT

Tanggal 21 itu Cole nge-tweet 3 kali, nah, yang pertama tentang Oreo ice cream, terus tentang Christmas, nah yang terakhir di tweet ditanggal 21 itu ya tweet yang di atas ini. Lagu dari Mika Nakashima 😀 NAH!!!!! Bagi Lockets, Shawol dan Kamilia dan juga Nikori pasti tau deh tanggal 21 kemarin itu ada apa hahaha 😀 KARA dan SHINee berkesempatan bertemu 😀 yap! walaupun ngga tampil barengan, tapi pasti mereka ketemu lah ya di belakang panggung KBS Music Bank Special Christmas 😀 Jonghyun aja sempet foto bareng kok sama Jonghoon CN Blue di backstage hihihiiiii 😀

Cole waktu itu ngetweet ini pas udah selesai deh acaranya 😀 HUAHAHAHAHA 😀 ya mudah-mudahan aja bener deh dugaan saya ini 😀 Cole jadi ngerasa suka banget sama lagu itu setelah ketemu sama Key lagi :p sayang banget, kamera Mubank kan rada ZONK  ya, muter-muter terus T-T pas ending acara Key rada jauhan sama Cole, malah Key deketan sama Woohyun 😀 terus pas ending lagu “All I Want for christmas is You” itu Key nyelip-nyelip di belakang MC dan kayaknya Cole sama KARA ada di belakang MC dan penyanyi-penyanyi lainnya deh. Tapi, ahhhhh sebel banget liat vid-nya Cole ngumpet dimana T-T

Nih, liat aja deh >>

KPOP FansClubHK @ YT

Dan nih, trans Eng lagu Nakashima Mika–Yuki No Hana 🙂

Our shadows stretch out on the pavement
As I walk in the twilight with you
If we could be together like this forever
Holding hands
It’s almost enough to make me cry

The wind grows colder
I can smell winter
Soon the season will come to this town
When I can get close to you

This moment
When the two of us cuddle up
To gaze at the first snow flower of the year
Is overflowing with happiness

It’s not dependence or weakness
I just love you
I thought so with all my heart

I feel like when I’m with you
I can overcome anything
I pray that these days
Will continue forever

The wind rattled the window
The night shakes you awake
I will change any sorrow
Into a smile

The snow flowers fell
Outside the window
Unceasing
And colored our town
I realized that love means
Wanting to do something
For someone else

If I should lose you
I’ll become a star and shine on you
I’ll be with you even on nights
When your smile is wet with tears

This moment
When the two of us cuddle up
To gaze at the first snow flower of the year
Is overflowing with happiness

It’s not dependence or weakness
I just want to be like this
With you forever
I can honestly think that now

The pure white snow flowers
Bury this town
Softly drawing memories in our hearts
Together forever with you…

Source Lyric: http://www.kiwi-musume.com/lyrics/nakashimamika/yukinohana.html

uhuuuuu ini ngena ini!

“If I should lose you I’ll become a star and shine on you 

I’ll be with you even on nights When your smile is wet with tears”

yap! Together forever with you juga deh! Hihihi Cole selamanya sama Key ya :p

Selamat mengakhiri tahun ini dengan musim dingin, semoga nanti kalian bikin moment mengesankan lagi deh di KBS, MBC, dan SBS Gayo Daejun 😀 hmmm, cek schedule  KARA dimana ya -_- kalo SHINee sih itu bakal ngisi di 3 tv yang udah di sebutin tadi -_- ya semoga sepanggung deh, terus pas ending ada moment mereka berdua. Moment KeyCole!  <333333333333 AMIIIIIIN 😀

Advertisements

1 Comment

  1. Pingback: [CAPTURE VID] KeyCole Moment 121221 Ending @ KBS MuBank Special Christmas | autisstatisautisstatis

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s